Rólam

A sporttal már közel 10 éve foglalkozom, hivatásommá 5 éve nőtte ki magát. Személyi edzésekkel kezdtem pályafutásomat. Dolgoztam Pécsen és Kaposváron nagy fitness termekben, aztán változtattam. Később kialakítottam a garázsomban egy cross jellegű fitness termet, ahol eleinte sztenderd személyi edzéseket tartottam. Ezen időszak alatt megismerkedtem és hobbim lett, valamint később életformámmá vált az úgynevezett akadályfutás.

Minden évben több ilyen versenyen vettem részt, ami alapjában változtatta meg hozzáállásomat a sport kapcsán. Rájöttem, hogy ezen versenyek hatalmas érdekeltségnek örvendenek, másféle edzés kell ahhoz, hogy valaki ezeken a versenyeken jól teljesítsen. Ezért elkezdtem akadályspecifikus edzéseket is tartani felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Később megjelent a TV műsorokban a nagy újdonság, a Ninja Warrior, később az Exatlon.

Ezen műsorok castingján részt vettem, hogy tapasztalatot szerezzek, és így jobban megismertem azokat a mozgásformákat, amikre edzeni szükséges a jó eredmény eléréséhez. Mivel Magyarországon még ilyen verseny, illetve edzési lehetőség is csak Budapesten létezik – ott is gyerekcipőben jár és szinte kizárólag azok a versenyzők vesznek részt rajta –, akik profi szinten űzik ezeket a versenyeket, a Ninja Warrioir műsorban is előkelő helyet foglaltak el.

Ezért a termemet is felszereltem NINJA akadályokkal, hogy az amatőr, illetve gyerek részére is elérhető legyen az edzés.

Ma már NINJA VERSENYEKET tartok, hogy bárki számára elérhető legyen a versenyzés ezen formája is.